Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Γιατι και πως ζουν αναμεσα μας: Καγκουρες.

Με αφορμη τον καγκουρα τον κλασσικο στο facebook races εψαξα στο αξιοπιστο διαδικτυο τον ορισμο της λεξης καγκουρας. Ολοι οι ορισμοι περιεχουν μια ιστορια απο εναν στο ταδε χωριο που τον ελεγαν στο επιθετο καγκουρα η καποιον αθλητη η καποιον με μηχανη η κατι ηλιθια καγκουρο η τελος παντων 1000 θεωριες. Σημασια εχει οτι ολα καταληγουν στο οτι "καγκουρας ειναι αυτος που γενικά προσπαθεί να δείξει κάτι και θέλει να τραβήξει την προσοχή του κοινού με την οδήγηση, τη μόδα, το στυλ, τη συμπεριφορά του κλπ."
ΤΕΛΟΣ COPY-PASTE ΚΑΙ ΤΟΝΩΝ. 


Εκει καπου διαπιστωσα οτι ο καγκουρας θα μπορουσε να οριστει με μια πολυ μικρη φραση. ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ EVENTUALLY ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ.
Για μια στιγμη ομως... ποιος θελει να κανει σεξ και να διαφερει....; α ναι. ΟΛΟΙ. Οδηγουμαστε λοιπον στο συμπερασμα οτι ο καγκουρας δεν ειναι μονο ο καγκουρας ο κλασσικος 












(σωμα, αμαξι, μηχανακι, ρουχα, ρακετες, σκυλος, κιθαρα κτλ), αλλα 15113198510 ειδη ακομα. Μετα απο ωριμη σκεψη και αυτοκριτικη παραθετω καποια κρυφα, σατανικα και υπουλα ειδη που ζουν αναμεσα μας με μοναδικο σκοπο να μας αποπροσανατολησουν και να μας συρουν στη σκοτεινη κρεβατοκαμαρα τους. ΓΕΙΑ.




1. O παω γυμναστηριο καγκουρας. Aυτος ο τυπος καγκουρα συνανταται στα πηγαδακια μιας παρεας αλλα και στο facebook. Ειναι αυτος που οταν θελει να φυγει απο την παρεα του (η οποια εχει και γκομενες) για να παει σπιτι του να γαμησει την τουρτα, θα πει φρασεις του τυπου: "παιδες εγω την κανω, εχω να παω γυμναστηριο". Στο facebook θα γραφει σε τοιχους αλλων ομοτυπων του φρασεις οπως: "malaka 8a ginoume ntoukia gamwwwww". Σε παρακαλω φυγε....
Π.Γ. (Ποσοστο Γαμησιμοτητας): 43%


2. Ο τρωω πολυ καγκουρας. Μπαινει σε μια παρεα και θελοντας να ξεχωρισει λεει οτι εφαγε 15 σαντουιτς και 8 πιατα μακαρονια και οτι εχει γρηγορο μεταβολισμο. Μερικες φορες τυχαινει να ειναι ο πιο λεπτουλης και φλωρος, πραγμα που τον κανει ακομη πιο μισητο. Αλλες ειναι ο πιο χοντρος και τα λεει για να δειξει οτι δεν εχει κομπλεξ με τον εαυτο του.
Π.Γ.: 7%


3. Ο χεζω πολυ καγκουρας. Με ελαχιστες διαφορες στην νοοτροπια σε συγκριση με τον πανω. Θελει να διαφερει και να δειξει οτι μπορει να μιλησει για θεματα οπως το χεσιμο χωρις αγχος και με ψυχραιμια. Χρησιμοποιει καφρικο σταρχιδιστικο υφος με εκφρασεις οπως: "ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΡΙΞΑ ΕΝΑ ΧΕΣΙΜΟΟΟΟ" η "μαλακα αστο ε, οτι καλυτερο".
Π.Γ.: -38%


4. Ο δεν μπαινω/δεν εχω facebook καγκουρας. Αυτος κι αν θελει να διαφερει. Ωραια δεν εκανες facebook η εστω μπαινεις μονο για τις δουλειες σου. ΟΚ. Διωξε το ψαγμενο υφος "ολα αυτα ειναι μαλακιες και φακελωμα" και ασε εμας τους υπολοιπους να την πεφτουμε, να τον παιζουμε και να κανουμε μαλακιες στο facebook με την ησυχια μας. ΠΟΛΥ. plz.
Π.Γ.: 24%


5. Ο αρχισα το καπνισμα καγκουρας. Εκει που καθεστε μια μερα σαν ολες τις αλλες (φυσικα να χει και καμια γκομενα γυρω), βγαζει το τσιγαρο και το αναβει με υφος σαν να μην συμβαινει τιποτα.
Σαν να μην θελει να βηξει και κρατιεται και σαν να το παιρνει μεσα. Τον ρωτας ολο αδιαφορια (για να μη χαρει που προκαλεσε προσοχη) :"τι λεει; πως και αρχισες καπνισμα;" και απανταει ως εξης: "ε να μωρε το αρχισα νταξ". Δεν εισαι chill out φαση ρε καθυστερημενε. Να γαμησεις θες κι εσυ και το ξερουμε. Δε σε εχω αλλο φιλο.
Π.Γ.: 11%


6. Ο εκοψα το καπνισμα καγκουρας. Περιμενει ευλαβικα τη στιγμη που καποιος/καποια απο την παρεα θα του πει: "θες ενα;" Εκει ειναι που νιωθει οτι κερδισε. Θα πει "οχι το κοψα" ολο ταπεινοτητα με σκοπο να εισπραξει μπραβο και σχολια θαυμασμου οπως "αααντε ρε μαλακα πως τα καταφερες;". Η πραγματικοτητα ειναι μια απο τις 3 παρακατω. Η δεν καπνιζε ποτε πραγματικα η δεν του αρεσε ποτε πραγματικα η δεν το κοψε ποτε πραγματικα και σε 2 μερες θα καπνισει 6 πακετα.
Π.Γ.: 13%


7. Ο κανω μπανιο καγκουρας. Ειστε για καφε και λετε να κανονισετε κατι ,του τυπου σε μιση ωρα στην πλατεια, και λεει εγω θα αργησω γιατι θελω να κανω μπανιο. Απωτερος σκοπος φυσικα: να φαινεται καθαρος και γλυκος. Επισης στο chat στο facebook αποχαιρεταει το αλλο φυλο με εκφρασεις οπως: "kleinw paw na kanw mpanakiii. filakiaa." ουτως ωστε να φανει καθαρος και γλυκος αλλα να τον φανταστουν και γυμνο. Νααααααης παιχταρα μου. Ας σημειωσουμε οτι σε αυτον τον τυπο καγκουρα συνανταμε και ενα μεγαλο ποσοστο του αλλου φυλου. Αυτες ειστε κι εσεις.
Π.Γ.: 60% 


8. Ο δεν κανω μπανιο καγκουρας. Βαριεται παρα πολυ να κανει μπανιο και το δειχνει με τον πιο χυδαιο και τελειο τροπο. Θα σχολιασει την βρωμια του, θα την δειξει, θα κλασει μπροστα σε γκομενες, οτιδηποτε τον χαρακτηριζει ακομπλεξαριστο, με χιουμορ και ειλικρινη χαρακτηρα. Να σε δω ρε γαμομανε αν σου πει καποια τρελη περιεργιδου γκομενα να πας σπιτι της, αν θα κανεις 4 φορες μπανιο η οχι. Αν εχεις μια ιδεολογια (εστω και αυτην) ακολουθα την. ΑΣΕ ΜΕ.
Π.Γ.: 18%


9. Ο χθες βραδυ καγκουρας. Ολοι αυτοι που χθες το βραδυ βγηκαν εξω και θελουν να δειξουν σε ολους και ολες ποσο γαματα περνανε. Εδω εχουμε 3 υποκατηγοριες
Ο με κοιτανε αρα με θελουν καγκουρας: Λεει σε ολους ιστοριες οπως "χθες το βραδυ με κοιτουσε αυτην η μου κλεισε το ματι η μου στειλε μηνυμα η πρωην μου η καποια καινουρια" και διαφορα τετοια γαμηστερα και σκληροπυρηνικα. Π.Γ.: 27%
Ο πινω πολυ καγκουρας: Την επομενη μερα που θα μπει facebook γραφει status του στυλ: "ntaksei 3o hangover gia auti ti vdomada kai exoume akomaaaaa!!!!!!!". Συνηθιζει επισης να βαζει με υπερηφανεια photos που ειναι μισοπεθαμενος






η απο το νοσοκομειο οταν του εκαναν ενεση καφεινης. Ολα αυτα μια φορα πριν 9 χρονια. Στην ουσια χθες βραδυ ηπιε δυο ποτα εκ των οποιων το ενα ενος φιλου του που δεν ηθελε και λεει σε οσους δεν ηταν εκει: "ε μωρε ανοιξαμε 2-3 μπουκαλακια chivas". Π.Γ.: 6%
Ο κουβαλαω πολυ τρελα καγκουρας: Φρασεις οπως: "Πω ρε φιλε τα σπασαμε χθες.Της πουτανας! Πω πω καψιμοοο δεν υπαρχε η χθεσινη βραδια. Πριονια πριονια!" Ναι βασικα ολοι ξερουμε πως ηταν χθες. Πηγες σε ενα μαγαζι με τους 2 φιλους σου. Πηρατε απο ενα χυμο. Δε μιλησατε καθολου γιατι ειχε δυνατη μουσικη. Κουνουσατε το κεφαλι εκτος ρυθμου. Οταν συναντιοντουσαν τα βλεμματα σας χαμογελουσατε βεβιασμενα. Βαρεθηκατε αφορητα. Θελατε να πεθανετε. ΠΟΛΥ. τελος εξοδου. Π.Γ.: 16%
Μ.Ο. Π.Γ.: 16,3333333%


10. Ο ξερω εναν που δουλευει εδω καγκουρας. Ειστε το απογευμα και θελετε να κανονισετε για το βραδυ σε μαγαζι. Η ειστε εξω απο το club και θελετε να μπειτε. Ειναι αυτος που θα πει "παιδια κανονιζω εγω, ειναι ενα φιλαρακι μου στο μπαρ κτλ κτλ". Στην ουσια απλα ενα παιδι που ηταν στην ιδια ταξη πριν 65 χρονια δουλευει τωρα εκει βοηθος σερβιτορου. Ολα καταληγουν στο "ε τον ειπα αλλα δε γινεται κατι λεει γιατι το αφεντικο ειναι μπασταρδος."
Π.Γ.: 2%


11. Ο φιλοσοφος καγκουρας. Εχει διαβασει μια φορα κατι στο ιντερνετ το οποιο ακουγεται βαρυγδουπο χωρις ιδιαιτερο νοημα, το εκανε ιδεολογια ζωης του και απο τοτε μαζευει παρεες γυρω του και το αναλυει. ΣΥΝΕΧΕΙΑ. ΜΑ ΤΩ ΘΕΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ. ΤΩΡΑ.
Π.Γ.: αριθμος γυναικων ανα παρεα που δεχονται τις αποψεις του επι 3%. Αν δεν εχει λεγειν επι 0,75.


12. Ο δεν διαβαζω καγκουρας. Εδω εχουμε δυο υποκατηγοριες: Ο εμεινα στην ιδια ταξη καγκουρας: Το παιζει τερμα αλητης και λεει οτι δεν πατησε σχολειο και δουλευε το βραδυ σε μπαρ και το πρωι σε μπουγατσα, ενω ουσιαστικα κοπηκε στα μαθηματικα, στην ιστορια και στην οικιακη οικονομια και ειναι θεοχαζος. Π.Γ.: -9%
O διαβαζω πολλα εξωσχολικα βιβλια καγκουρας: Αυτος το παιζει κακος μαθητης στο σχολειο αλλα ταυτοχρονα ψαγμενος με εγκυκλοπαιδικες γνωσεις. Σε καθε συζητηση δε χανει την ευκαιρια να μας πρηξει τα αρχιδια και παντα θελει να παιξουμε trivial στον καφε. Π.Γ.: 10% 
Μ.Ο. Π.Γ.: 0,5%


13. H μαμα καγκουρας. ΟΚ. Αυτη ισως να μη θελει καθε φορα να γαμησει αλλα το σιγουρο ειναι οτι προσπαθει να εντυπωσιασει. Αν ο γιος της παει στην μαθηματικη εταιρια για να δωσει, θα το πει με σιχαμενη υπερηφανεια σε ολη τη γη αγνοωντας το γεγονος οτι ο γιος της εχει ενα φρυδι, ενα κοιλιακο, ενα φιλο (φανταστικο), ενα ποδι, ενα ματι, ενα αρχιδι, ενα pokemon στην εξαδα του και εχει δει μονο το ενα lord of the rings.
Π.Γ. του γιου: ΑΕΕΕΕ.


14. Ο πολιτικοποιημενος καγκουρας. Ο,τι χειροτερο μαζεμενο σε τρεις υποκατηγοριες.
Ο αριστερος καγκουρας: Αγωνιστης που παντα προσπαθει να διαφερει απο το πληθος με αποτελεσμα να καταληγει πιο μαζοποιημενος απο αυτους που κοροιδευει. ΟΛΟΙ το ιδιο μαλλι. ΟΛΟΙ τα ιδια ρουχα. ΟΛΟΙ τον ιδιο τροπο σκεψης. Παντως, αρκετα αποτελεσματικο στις γκομενες. Π.Γ.: 71%
Ο δεξιος καγκουρας: Nταξει το ξερουμε οτι μισεις τους αλβανους, το ξερουμε οτι θες να καθαρισει το κεντρο της αθηνας και οτι θεωρεις τους μεταναστες υπαιτιους για την κριση. Επισης ξερουμε οτι θα πας στην κολαση επειδη εισαι κακος ανθρωπος και πριν πας δε θα εχεις γαμησει. Π.Γ.: ΦΥΓΕ.
Ο chaos καγκουρας: Προσπαθει να εντυπωσιασει με τον σταρχιδισμο του και τις ριζοσπαστικες ιδεολογιες του οπως "Να μην υπαρχει κρατος. ο καθενας για τον εαυτο του. οπως τα παλια χρονια. αυτοι χαζοι ηταν τοτε δηλαδη;". Π.Γ.: μια κακασχημη και τρομακτικη.
Μ.Ο. Π.Γ.: (71+ΦΥΓΕ+μια κακασχημη και τρομακτικη)/3. καντο μονος σου. ΓΕΙΑ. 


15. Ο οργανωτικος αγχωδης καγκουρας. Ειναι αυτος που μεγαλωσε νωρις και αρχισε να δουλευει σερβιτορος στα 7. Σου λεει παντα οτι εχει τρεξιμο για να βγαλει κατι χαρτια στην εφορια, να παει να δουλεψει, να πληρωσει κατι δοσεις για το αμαξι της μανας του, να κανει quest για να γινει spellsinger, να πλυνει, να μαγειρεψει. Και ολα αυτα με ενα υφος ηρεμιας, με μοναδικο σκοπο να τον θαυμασουμε για το κουραγιο, την ψυχραιμια, την ωριμοτητα και τον αδαμαντινο χαρακτηρα του. 
Π.Γ.: 44%


16. Ο μουσικος καγκουρας. Μπορει να ακουει ελληνικα, ξενα, μεταλ-ροκ, dubstep-trance-house, reggae, φλωριες, ραπ-hiphop και πολλα αλλα. Αυτα ειναι τα δεδομενα. Υπαρχουν ομως και αυτοι που για να διαφερουν postαρουν τραγουδια που εχουν 34 views, και καλα ψαγμενα, η πολυ απλα postαρουν Οne, Τσαλικη, Λεμπεση και πολλες ακομα σκληρες cultηλες οπως 
για να προωθησουν τον εαυτο τους ως χιουμορακι (γιατι δε νομιζω κανεις να ακουει στα σοβαρα κατι απο τα παραπανω). 
Π.Γ.: 38%


17. Ο ταινιοκαγκουρας. Στοχος του ειναι να κανει εντυπωση επειδη βλεπει κοιμησμενες ταινιες με νοημα που ο ιδιος αναγνωριζει ενω οι αλλοι οχι γιατι ειναι ηλιθιοι. Επισης υπαρχουν και αυτοι που λενε οτι βλεπουν μονο ταινιες τρομου γιατι εχουν πολυ πλακα. ΣΚΑΣΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ. Ειναι σπαστικες οι ταινιες τρομου. Δε γουσταρω να πεταγονται πραγματα ολη την ωρα. ΚΛΕΙΣΤΟ. Μονο στα ψυχολογικα θριλερ δεν πεταγονται. Αλλα ακομη και αυτα πλεον εχουν γινει πιο βαρετα και απο τη Superleague και τα οχι πολυ μεγαλα και εντυπωσιακα χταποδια.
Π.Γ.: 17%


18. O δερνω καγκουρας. Περπατατε στο δρομο και σου λεει: 
"ποοο μαλακα κατι εγινε στο σπιτι και τωρα εχω τρελα νευρα. θελω να δειρω καποιον. οποιος με κοιταξει θα τον σκοτωσω." Φυσικα τον κοιτανε 6000 ατομα αλλα δεν τους κανει τιποτα. Βασικα κι εγω τον κοιταω και δε φοβαμαι. Αληθεια. Επισης υπαρχει και ο εδερνα καγκουρας. Τον γνωρισες στην πρωτη λυκειου και απο τοτε σου λεει: "στο γυμνασιο (που δεν τον ηξερες) ολο μαλωνα εγω αλλα ενταξει απο τοτε εχω ηρεμησει αρκετα και τα εχω κοψει αυτα." Π.Γ.: 0% 


19. Ο αυτοσαρκαστικος καγκουρας. Το παιζει ταπεινος και μετριοφρων. Συνεχως καταδεικνυει τα αρνητικα πανω του. Χρησιμοποιει φρασεις οπως: "εχω να γαμησω 14 μηνες, αυτος ολο με εδερνε στο σχολειο, σουρωσα με μισο ποτηρι και δεν εβλεπα μπροστα μου, ο αγαπημενος μου χαρακτηρας ειναι ο Neville, δε μου δινουν λεφτα, με το μαλλι μου κανεις δε γαμησε". Ολες οι φρασεις δειχνουν να τον απαξιωνουν αλλα ουσιαστικα λεγοντας τες απαξιωνει τις ιδιες δειχνωντας οτι ειναι ανετος και ακομπλεξαριστος (που ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ). Ειναι απο τα εξυπνα, με χιουμορ και σατανικα ηδη καγκουρα.
Π.Γ.: 75%


20. Ο αθλητικος καγκουρας. Εδω δε μιλαμε για τον γυμνασμενο του σχολειου που τον ξερουν ολοι και ολες. Μιλαμε για αυτον που θελει να πεισει ολη τη γη οτι ειναι αθλητης. Για οτι αθλημα και να πατε ερχεται με την καταλληλη στολη. Ακομα και για το beach volley και για κολυμπι θα ερθει full εξοπλισμενος! Δεν ξερει κανεις που τα βρισκει ολα αυτα. Μαλλον απο κανα ξαδερφο του που επαιζε στις ομαδες της φανελας. Οταν βρισκεται πανω στη φαση, συχνα φουσκωνει καγκουρικα τα μαγουλα του, δειχνοντας ετσι οτι ελεγχει την αναπνοη του. Τεινει επισης να πανηγυριζει παρα πολυ και σπαστικα και χωρις να εχει κανει κατι εντυπωσιακο, φωναζωντας: "ΠΑΜΕ ΟΜΑΔΑΑΑΑ, ΑΑΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΧΤΟΥΡΑ κτλ κτλ". Οσοι δεν τον ξερουν απο πριν τον παιρνουν στην ομαδα τους. Χασατε σορρυ.
Π.Γ.: 53%


21. Henry, C.Ronaldo, Καραγκουνης, Pablo Garcia. Μια κατηγορια μονοι τους. Οι πρωτοι δυο, οταν βαζουν γκολ, κανουν το εξης ψωναροκαγκουρικο πραγμα, ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ. ΠΟΤΕ. Εχουν το αυταρχικο υφος "ε νταξ μωρε αλλο ενα γκολακι". Ας δουμε δυο ΓΚΟΛΑΡΕΣ απο αυτους τους δυο και μετα τον ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ και ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ πανηγυρισμο τους.
Ολα καλα. Ο Καραγκουνης παλι το παιζει παιδι του λαου. Οταν τον κανουν αλλαγη βγαινει αγκομαχωντας και παραπατωντας λες και τον ειχανε ριξει να παλεψει με λιονταρια, τον Χριστο και τον Μανο. Γυρναει ζηταει χειροκροτημα, το παιρνει, και βγαινει ικανοποιημενος. ΚΛΟΟΥΝ. Ο Pablo Garcia τους δερνει ολους και κλωτσαει μπαλες επειδη εκνευριστηκε. ΠΙΟ ΚΛΟΟΥΝ.
Π.Γ.: 101% (hellooooo, διασημοι ποδοσφαιριστες;...)


22. Ο ναρκωτικα καγκουρας. Παντα κανει τα κοννε να φερει χορτο στην παρεα. Oποτε τον πετυχαινεις εξω εχει ενα χαζοχαρουμενο-μαστουρωμενο υφος
και αργη φωνη, ασχετα που πριν βοηθουσε τη γιαγια του να πλυνει τα χαλια. Οταν μαζευεστε για να κανετε χορτο πολλαπλασιαζεται. Κανετε 42 ατομα ενα τσιγαρο και αυτος και αλλοι 36 το παιζουν οτι τους επιασε και γελανε συνεχεια κανοντας σε να αναρωτιεσαι αν εσυ εχεις το προβλημα. Αν σου την σπασει πολυ πες του οτι πεθανε καποιο συγκενικο σου προσωπο να τον αγχωσεις. Πιστευω σε σενα. Ψοφος στους δηθεν μεθυσμενους και μαστουρωμενους.
Π.Γ. 33%


23. Η τρωω merenda/lacta καγκουρισσα. Κανει παντα διαιτα και εχει φαει μιση κουταλια μερεντα σε ολη της τη ζωη καταλαθος γιατι την περασε για σκατα. ΠΑΡΟΛ'ΑΥΤΑ βαζει photos στο facebook με συσκευασιες μερεντας για να φανει γλυκουλα ζουζουνιτσα που γραφει τις θερμιδες στα αρχιδια της μπροστα στην ωραια γευση. Δυστυχως υπαρχουν και δεκαπεντε σε ολη την ελλαδα που ειναι αγορια και κανουν τετοια. Λυπαμαι. 
Π.Γ.: 91% (κοριτσια), δεν θελουν (αγορια).


24. Ο βλεπω cartoon καγκουρας. Στελνει σε ολες τις γκομενες στο facebook link με στιγμιοτυπα και τραγουδια απο τα cartoon της disney και με ολους συζηταει για anime εκθειαζοντας την ιαπωνικη γλωσσα. Προσπαθει ετσι να βγαλει μια καλοσυνη και αθωοτητα. Νικαει. ΦΕΡΤΟΝ. 
Π.Γ.: 67%


25. Ο δεν βλεπω cartoon καγκουρας. Με αυτον συνηθως λαμβανει χωρα η εξης υπερκαθυστερημενη στιχομυθια:
-Καλα ρε μαλακες καθεστε και βλεπετε παιδικα;
-Σορρυ που γαμανε.
-Αυτα γαμανε, εσεις δε θα γαμησετε ποτε.
-Σιγα εσυ γαμια. Μικρος δεν εβλεπες;
-Μικρος, οχι τωρα.
-Τι εβλεπες;
-Ε Καπαμαρου και Σονκγοκου. (ΟΧΙ DRAGONBALL KAI OYTE KAN GOKU)
-Χαχχααχχαχαχαχα παντως να ξερεις το καλυτερο ειναι το Οne piece να το δεις ειναι και για μεγαλους. Βασικα παιζει να το εβλεπες παλια στο Alter. Ενα με πειρατες.
-ΑΑΑΑΑΑ τον Drake; (ΟΧ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΘΑΝΕ)
-Ναι.
-Νταξει γαματο ηταν αλλα αυτα ρε τωρα ειναι ολα αηδιες. Μεγαλωστε πια. Ωριμαστε. Παιδακια να 'ουμε.
-Κατουριεμαι, κανε Α.
Π.Γ.: -0%


26. Η δεν πηγαινω σε τετοια μαγαζια καγκουρισσα. Δεν εχει ουτε ενα χαμηλο παπουτσι και ουτε ενα τζιν. Θα χαρακτηρισει μαγαζια τα οποια γαμανε ως καταγωγια επειδη δεν παιζουν πριξαρχιδικη δυνατη ελληνικη και RnB μουσικη και δεν ειναι σκοτεινα και κουραστικα. Σιγουρα το να εισαι σνομπ θα σε προβαλει αρκετα. ΜΑΛΑΚΑ.
Π.Γ.: 57% (επειδη ειναι γκομενα)


27. Ο υπερμαχος της αγαπης καγκουρας. Σιχαμενος και γλυωδης. Προσπαθει να πεισει ακομα και τον εαυτο του οτι δεν τον ενδιαφερει το σεξ και ψαχνει σοβαρη κοπελα για σχεση. Δεν χρειαζεται να αναφερουμε οτι ανεβαζει συνεχεια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Χατζηγιαννη. Προφανως δεν αρεσει σε καμια απο τις σεξουλιαρες που λεει οτι απεχθανεται. Ποιος πηγε σπιτι του και τον επαιξε με γλυκουλα και καλουλα ρε; Ποιον προσπαθεις να κοροιδεψεις; ΑΕΕΕΕΕ. Αρκετα αποτελεσματικο παντως.
Π.Γ.: 72%


28. Ο/Η ειχα 1000 γκομενες/ους καγκουρας/ισσα. Οκ. Το να εισαι αντρας και να το παιζεις οτι ειχες 1000 γκομενες ειναι κατανοητο. Μαλλον, σχεδον ολοι το κανουν. Εκτος απο εμενα που λεω αληθεια ολο. Δε γινεται ομως να εισαι γκομενα και να μας το παιζεις εμπειρια. Να βαζεις status του τυπου: "Pooooo kapoious edw mesa sas exei trelanei i agamia". Οχι εισαι βρωμιαρα, μπασταρδη, πουτανα, κακουλα, και ΚΥΡΙΩΣ καγκουρας. Δεν ειναι χριστιανικα πραγματα αυτα. Ο χρυσος κανονας του American pie δεν πρεπει να σπαει. 
Με λιγα λογια το βιντεο λεει οτι για να υπολογισεις ποσες γκομενες εχει γαμησει καποιος πρεπει να παρεις τον αριθμο που λεει ο ιδιος οτι γαμησε και να τον διαιρεσεις με το 3. Για τις γυναικες ειναι το αντιστροφο, δηλαδη πολλαπλασιαζεις τον αριθμο που σου λεει με το 3. Με ακομα πιο λιγα λογια: Οταν γαμας ειναι ωραιο και εισαι μαγκας. Οταν σε γαμανε ειναι τελειο αλλα δεν εισαι μαγκας.
Π.Γ.: male 45%, female 66%


29. Ο αγανακτισμενος καγκουρας. Μουντρουχος, σπαστικος, γκρινιαρης, κουραστικος και illuminati. Παντα θα γκρινιαξει. Παει να ψηφισει - να πεθανουν ολοι, πατε για basket - εχει πολυ ζεστη, πατε για μπαλα - εχει πολυ κρυο, πατε εξω - εχει πολλες ψολες, γαμα την Natalie Portman - ειναι πολυ μουναρα. Μπορει στις γκομενες να φαινεσαι ανθρωπος με αποψη που θελει να αλλαξει τον κοσμο αλλα ΜΑΛΑΚΑ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΦΙΛΟ ΕΤΣΙ. Πολυ.
Π.Γ.: 13%


30. Ο κανω πιστολες και κλεβω περιπτερα καγκουρας. Το καταλαβαινουμε οτι εισαι τελειος και γαματος. Κλεβεις μικροπραγματα. Ωραιος. ΚΑΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ. Μια φορα το λεμε γαμω. Εκανες το μονο off-rule πραγμα που εκανες σε ολη σου τη ζωη. Νομιζεις εχω ξεχασει οτι ησουν σημαιοφορος; Οτι δεν εχεις μαλωσει ποτε; Και οτι δεν παιρνεις παρα πολλα ναρκωτικα; Δεν εγινες μαγκας σημερα με τις 2 lila pause.
Π.Γ.: 37%


31. Ο ηθικος/δεν ειναι σωστο αυτο καγκουρας. Αμεσως μετα απο τον απο πανω θα μας κανει γνωστη την υπαρξη του και αυτος ο τυπος. Κατι σαν Ελενη Λουκα σε πιο ψηλο και πιο ξανθο. Οταν εχει κοντα γκομενες θα αρχισει το κηρυγμα του στυλ: "καλα ρε μαλακες και αν σας πιασουν τι θα κανετε;" η "και αυτος που δουλευει εκει τι φταιει το παιδι;". ΟΚ πλεον μαθαμε οτι εισαι χεστης και κολωνιαρης. Αντιο απο την παρεα των τελειων.
Π.Γ.: rofl%




Τελικα απ'οτι φαινεται ολοι ανηκουν σε μια κατηγορια (εκτος απο τους δεν ειμαι καγκουρας καγκουρες) και ολα γινονται για το σεξ και για το κοινωνικο status. ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΟΛΟΙ, ΟΛΟΙ ΟΛΟΙ. Σιγουρα βρηκατε κατι στα παραπανω που το εχετε κανει. Για παραδειγμα, εμεις ανοικουμε στους 1,2,3,7,8,11,12,16,19,21(κανουμε τετοια),24,27,30. Καντε την αυτοκριτικη σας κι εσεις. Ολοι λοιπον ειμαστε, με τον τροπο μας ο καθενας, καγκουρες. Και τωρα το μεγαλο ερωτημα: 
Πρεπει να αλλαξουμε;
Πρεπει να διωξουμε το καγκουριλικι και να φερουμε λιγο ειλικρινεια στη ζωη μας; 
Και η μεγαλη και συνειδητοποιημενη απαντηση:
ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΑΙΖΕΙ ΛΙΓΟ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ.




ΥΓ: Οσοι διαβασατε πρωτα αυτα που εχουν μεγαλο ποσοστο γαμησιμοτητας και μετα τα αλλα ειστε βδελυγματα και σας αγαπαω. ΠΟΛΥ. ΓΕΙΑ.

5 σχόλια:

  1. ola ok!!!mono pou den exeis anaferei tous kagoures pou krazoun olo ton upoloipo kosmo pisteuontas pos autoi einai kaluteroi(vl28).opos eipes ligo polu eimaste oloi kagoures omos file mou giati krazeis mipos telika esu exeis megalutero provlima apo autous pou perigrafeis kai to Π.Γ sou einai den exo dei pote gomena stin zoi mou kai oute prokeitai epeidi krazo opoindipote pei kati opos pao gym,den m aresei to fb etc???filakia apo mia kagourisa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Opws eipa eimai sta perissotera apo auta pou egrapsa kai to ar8ro einai kuriws autokritiki kai eimai omorfos kai 8a me i8eles an me ikseres. polu. filia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε, τον κλασικό υπερκαγκουρα με το αυτοκίνητο - μπατμομπιλ τον αφησατε απεξω γιατι ειναι ειδος προς εξαφανιση; επισης παιζει και ο κλασικος καγκουρας πιτσαρας με παπι στρογγυλοφαναρο που εχει ριξει μεχρι και σε πορσικο στην αττικη οδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. re eixame 1000 na valoume alla kopsame polla giati vgike terastio. pantws autoi pou les einai profani eidi. edw koitaksame na valoume ta upox8onia kai sardanapala. to leei kai stin eisagwgi

    ΑπάντησηΔιαγραφή